Shipments and returns

InCarBass levert via Bpost in België.
De levering gebeurt binnen de 5 dagen, indien de bestelde producten op voorraad zijn. De verkoper behoud zich het recht om gedeeltelijke leveringen te doen, welke gedeeltelijke verkopen opleveren.
Producten die via onze webshop zijn besteld worden enkel uitgeleverd op het ogenblik dat de betaling volledig op onze rekening aanwezig is.
Alle leveringen en spoedverzendingen zijn tenzij anders vermeld steeds op kosten van de koper. Alle aankopen worden getransporteerd op risico van de koper.
Retour van goederen, verkeerdelijk besteld door de koper, worden  terug aanvaard 14 dagen na aankoop, in oorspronkelijke ONGEOPENDE verpakking en vergezeld van een copy van het aankoopbewijs of bestelnota. Verkeerde leveringen moeten binnen de 14 dagen aan ons adres terugbezorgd worden in hun originele verpakking en een verpakking in perfecte staat en vergezeld van een copy van het aankoopbewijs of bestelnota. DOA (Dead on arrival) moeten teruggestuurd worden naar de fabrikant binnen de termijn die vermeld staat in de bijgeleverde voorwaarden van het product en volgens de bepalingen van de fabrikant.
Alle producten die naar het adres van InCarBass worden teruggestuurd en niet het gevolg zijn van een verkeerde levering dóór InCarBass , zullen onmiddelijk teruggezonden worden naar de klant waarbij de klant hiervoor alle kosten draagt (dit zijn de kosten van de verzending vermeerderd met de administratieve kost van € 25).